Jeg Michael Christian Miller, stifter af BIZANDI, har mere end 30 års erfaring med kommunikation, salg, marketing og ledelse.

Min erhvervserfaring kommer fra brancherne, hospitals- og industrigas, emballage, grafisk Industri, kontormøbler, bygge-, service- og vidensbranchen. Virksomhederne AGA A/S, SCA Packaging Denmark (Danisco Pack A/S), ECK Gruppen A/S, Kinnarps A/S og Molio (Byggecentrum), har alle bidraget til min viden.

Kompetencerne er udviklet via en kombination af ”mesterlære” og teoretisk uddannelse. Som Salgs- & Udstillingschef i Molio (byggeriets videnscenter) har jeg arbejdet med møde-, kursus-, udlejnings-, og udstillingsvirksomhed. 

De vigtigste faktorer i mit liv er mennesker, muligheder, udvikling, viden, gode relationer, tillid og pålidelighed. At løbe har været min livsstil i mange år og det er bl.a. blevet til 24 marathonløb. Tiden med min familie og vennerne er der hvor jeg lader op med nye input, kulturaktiviteter og gode samtaler om mange vigtige emner.   

BIZANDI´s forretnings idé, vision, mission og værdier.

 

Forretnings idé

BIZANDI Interim Bureau´s forretnings idé er formidling af Interim Management.

Det der tidligere var et regionalt eller nationalt marked er, med informationssamfundet blevet globalt. Det stiller større krav til virksomhedernes tilpasnings- og udviklingsevne. Nogle virksomheder skal igen koncentrere sig om deres kerneforretning og revurdere deres mål og strategier. Andre virksomheder skal måske flytte sig med kommunikation, forandring eller udvikling af forretningen. Her kan BIZANDI bidrage med veluddannede, erfarne ”købmænd” og ledere.

 

Vision & Mission

BIZANDI´s vision er, at blive markedsledende inden for vores speciale. Vores mission er formidling af lederkompetencer til private virksomheder. 

Værdier

BIZANDI´s værdier er den røde tråd i al samarbejde med vores kunder, kandidater og interessenter.

Godt Købmandskab. - Vi indgår kun en aftale hvis den er til gavn for alle parter (win-win). 

Pro Viden. – Vi vil være på forkant, både fagligt og personligt, med fokus på viden & udvikling.   

Etisk opførsel. – God kommunikation såvel fagligt som personligt. Vi vil holde hvad vi lover, være åbne og ærlige, proaktivt lytte og forstå, skabe gode langvarige relationer og overholde gældende lovgivning. Det omfatter selvfølgeligt også god markedsføringsskik, habilitet og fortrolighed.